Lesmateriaal bestellen

Aanbod

Nieuw! Sint & Kerst-pakket

Wat is er leuker dan Sinterklaas- en Kerstliedjes zingen met je klas? Wishful ME maakte een pakket met de mooiste Sint- en Kerstliedjes, waarmee je als (vak)leerkracht meteen aan de slag kunt.

Het pakket bevat voldoende materiaal om vanaf 20 november (de maandag na de Intocht van Sinterklaas!) tot aan de kerstvakantie dagelijks een leuke muziekles te geven, op basis van bekende én nieuwe decemberliedjes. Voor elke dag is er een digi-filmpje, waarin een liedje wordt aangeleerd of waar je lekker mee kunt zingen.

♫ Vier weken lesmateriaal voor groep 1 t/m 8
♫ Eenvoudig af te spelen via het digibord
♫ Met duidelijke instructies voor de leerkracht
♫ Opgenomen door Wishful Singing en pianist Bert van den Brink
♫ Dagelijks een leuke muziekles!

Kijk op ons YouTube-kanaal voor voorbeelden van de Sinterklaasliedjes uit het pakket!

Prijzen
> Per licentie: € 15

Bestellen
Je kunt het pakket bestellen, online betalen en meteen gebruiken:
> Klik hier om het Wishful ME Sint&Kerst-pakket te bestellen

Wil je eerst wat meer weten? Mail naar info@wishfulme.nl.

Met onder meer de liedjes:

Zachtjes gaan de paardenvoetjes video
Hoor de wind waait door de bomen
Sinterklaas is verdwenen  video
Hé daar, Piet! video
De Pietendans
Sinterklaas Mash-up
Wie komt er alle jaren?
Jingle Bells
O dennenboom
Kling klokje klingeling
Snow is falling down
We wish you a merry Christmas
Mary had a baby
Midden in de winternacht

Wishful ME startpakket groep 1 t/m 8

Het Wishful ME-startpakket voor groep 1 t/m 8 bestaat uit:

♫  Introductie
♫  Digitaal lesmateriaal
♫  Muzieklessen door de Wishful ME-coach
♫  Training: Praktische vaardigheden voor de groepsleerkracht

Introductie
Als start van het Wishful ME-project krijgen alle deelnemende groepen een half uur les van een van de Wishful ME-muziekvakleerkrachten. Doel: de kinderen en groepsleerkracht kennis laten maken met de werkvormen en het lied- en spelrepertoire van Wishful ME.

Digitaal lesmateriaal
Na het bezoek van de Wishful ME-muziekvakleerkracht gaan de groepsleerkrachten en de leerlingen zelf aan de slag met het digitale lespakket van Wishful ME. In slechts 5 minuten per dag kan een groepsleerkracht, met behulp van digibord-filmpjes, een leuke en uitdagende muziekles geven. De lessen hebben een doorlopende leerlijn. Daarnaast krijgt de leerkracht door het uitvoeren van de lessen inzicht, ervaring en kennis op het gebied van muziekles geven aan kinderen.
Het digitale lesmateriaal wordt voorzien van een wekelijkse lesbrief. In één oogopslag kan de leerkracht zien wat de lesdoelen van de verschillende digibord-lessen zijn. Ook is er per les een aandachtspunt of opdracht voor de leerkracht, waarmee hij/zij de klas kan stimuleren om beter te zingen en beter mee te doen.

Wishful ME-coach
De Wishful ME-coach is wekelijks bereikbaar voor vragen over de leergang. Daarnaast geeft de Wishful ME-coach na afloop van de digitale lessenserie een training in praktische vaardigheden.

Training: Praktische vaardigheden voor de groepsleerkracht
Deze training is bedoeld om de deelnemende groepsleerkrachten praktische vaardigheden aan te leren voor het geven van een muziekles. Hoe leer ik de klas een lied aan? Welke lichaamstaal zet ik in? Welke signalen kan ik gebruiken om de klas te laten starten en stoppen met zingen? Deze en andere vaardigheden, die nodig zijn voor het geven van een muziekles, worden behandeld. Daarnaast besteedt de workshop aandacht aan verdieping en versterking van wat de leerkracht bewust en onbewust heeft geleerd door middel van de digitale lessenserie, om zo inzicht te krijgen in de werking van de methode.

Wishful ME digi-leerlijn groep 1 t/m 4

Wishful ME digi-leerlijn is het vervolg op het Wishful ME startpakket en biedt voor nog eens 30 weken dagelijkse digitale lessen.
Momenteel zijn deze lessen beschikbaar voor groep 1 t/m 4. Na het startjaar kunnen de lessen uitgebouwd worden naar de bovenbouw; het curriculum groeit mee met de leerlingen.

Wishful ME bijscholing op maat

Naast de training die Wishful ME aanbiedt binnen het startpakket, is het mogelijk om extra bijscholing af te nemen. Deze bijscholing kan gegeven worden aan het docententeam maar ook aan kleinere groepen of individuele leerkrachten.

Kosten Wishful ME

De prijs voor de verschillende pakketten is afhankelijk van aantal klassen, uren en deelnemers. Neem voor meer informatie contact op met ons via info@wishfulme.nl.

CD Zevensprong

Wishful Singing heeft onlangs de cd Zevensprong uitgebracht, met kinderliedjes uit het repertoire van Wishful ME. De cd is te bestellen in de webshop van Wishful Singing!

K1 CD